1. Home
  2. Business
  3. Entertainment
  1. Language filter :
  2. Show all
  3. English
  4. Chinese
  5. Bahasa Malaysia
March 6, 2020

Seleksi terbaik sempena Hari Wanita Sedunia di dimsum entertainment

Sempena Hari Wanita Sedunia yang disambut pada Mac, dimsum entertainment bulan ini membawakan seleksi drama-drama menarik untuk tontonan seisi keluarga. Menerusi tanda pagar sambutan Hari Wanita Sedunia tahun ini iaitu #EachForEqual, dimsum entertainment komited untuk menyajikan variasi hiburan yang bukan sahaja bersifat santai, tetapi turut memberi aspirasi kepada golongan wanita.

November 25, 2019

dimsum menyajikan seleksi drama Thai terbaik sepanjang November 2019

Gelombang demam Thai Pop diteruskan lagi di dimsum sepanjang November ini menerusi siri-siri terbaik daripada Thailand. Antara drama yang pasti menambat hati penonton termasuklah Man of Vengeance 2019 dan Project S the Series yang diterajui oleh Tor Thanapob Lee, Boy for Rent (Lee Thanat), Aruna 2019 (Bee Namthip) dan Waves of Life (Mark Prin). Kesemua siri didatangkan dengan sari kata bahasa Inggeris, Cina dan Melayu.

September 12, 2019

Sunny Suwanmethanont dan Mai Davika digandingkan semula dalam drama MY AMBULANCE Tayangan perdana “The Sand Princess” lakonan Baifern dan “Endless Love” lakonan Lee Thanat di dimsum

Adakah ia hanya tentang menyelamatkan nyawa di dalam wad kecemasan? Sunny Suwanmetanot dan Mai Davika menonjolkan detik-detik romantik, kelakar dan penuh emosi pengamal perubatan dalam drama terbaharu mereka, My Ambulance. Digandingkan sekali lagi selepas Heart Attack, Sunny dan Mai berlakon sebagai pasangan kekasih dalam drama ini. Hubungan percintaan mereka tergugat apabila ada orang lain muncul dalam hidup mereka.